Case studies

Ontdek hoe ik met Google Ads mijn klanten naar het volgende niveau heb gebracht

Bekijk mijn case studies om te zien hoe ik met Google Ads mijn klanten heb geholpen om hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verhogen van de online zichtbaarheid, het opleveren van leads of het verhogen van de omzet, ik heb de expertise om je te helpen succes te behalen.

Meubelmakerij van Ommen

Van een eenvoudige website naar een succesvolle webshop

Meubelmakerij van Ommen was op zoek naar manieren om hun eenvoudige website te laten groeien en hun online verkoop te laten stijgen. Ik heb geholpen bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe, moderne webshop en ik zorg voor bezoekers met Google Ads. Het resultaat was een aanzienlijke toename van de online verkoop en een succesvolle webshop.

Resultaat

Het resultaat was een aanzienlijke toename van de online verkoop en een succesvolle webshop.

Looptijd

Juni 2019 - heden

Kippenvilla

Realtime inzicht in de winst van de webshop

Met de realtime inzichten heeft Kippenvilla altijd een duidelijk beeld van hun winst en prestaties. Ik heb geholpen bij het instellen van deze inzichten, zodat Kippenvilla in staat is om in realtime te zien hoeveel winst ze maken, hoeveel producten ze verkopen en welke producten het populairst zijn bij hun klanten.

Resultaat

Dit helpt Kippenvilla om hun bedrijfsstrategie te verfijnen en hun winst te maximaliseren.

Looptijd

April 2021 - heden

Kan ik je helpen?

Als Google Ads freelancer ben ik gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes. Klik op de knop om een kennismaking in te plannen.