Meubelmakerij van Ommen

Steigerhouten & eiken meubels

Bij meubelmakerij van Ommen ben je aan het juiste adres voor stoere steigerhouten meubels.

Meubels worden geheel naar jouw wens voor je op maat gemaakt. Meubelmakerij van Ommen heeft een ruim assortiment van meubels. Ze maken naast het assortiment van steigerhouten meubels ook meubels van eikenhout, oud eikenhout en stoere industriële meubels. 

Meubelmakerij van Ommen
Meubelmakerij van ommen - hollands online

Wat we hebben gedaan

Verschillende oplossingen zorgen ervoor dat de verkoop via de webshop fantastische verloopt.

  • Een rustige webshop ontwikkelt die frisheid uitstraalt. Tijdens het ontwikkelen is rekening gehouden met de seo en conversie optimalisatie.
  • Om een constante stroom van bezoekers te realiseren hebben we drie online marketing oplossing gerealiseerd. Zoekadvertenties, shopping advertenties & retargeting advertenties.
  • Door middel van een mailcampagne bouwen klanten een relatie op met de meubelmakerij.

Het resultaat

De vernieuwing van de website en het automatiseren van oplossingen en processen heeft ervoor gezorgd dat de online verkoop groeide.

In de paar maanden na de vernieuwing ontstond er een constante groei van omzet via de website. In het eerste kwartaal behaalde Meubelmakerij van Ommen 135% meer omzet online, steeg het aantal bezoekers met 28% en converteert nu 1-2% van de bezoekers.

Ontdek fantastische groei

Plan een gesprek om de online strategie van uw bedrijf te bespreken

Om de website optimaal te laten werken, gebruiken wij cookies 🍪

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen of stuur meteen een projectaanvraag. Wij helpen je graag verder zodat je doelen bereikt.