Google Ads management

Boost je bedrijf met gerichte Google Ads campagnes

Met het opzetten van gerichte Google Ads campagnes kan ik je bedrijf helpen om meer bezoekers, leads en verkopen te halen. Mijn professionele aanpak zorgt ervoor dat je doelgroep je bedrijf kan vinden wanneer ze naar belangrijke zoekwoorden zoeken, wat leidt tot meer conversies en groei voor je bedrijf.

Proces

Gerichte aanpak voor maximale resultaten

Wanneer je met mij werkt, zal het proces in de volgende stappen verlopen:

1

Adviesgesprek

Voordat we beginnen met het opzetten van Google Ads campagnes, zullen we eerst een gesprek hebben om je bedrijfsdoelen en behoeften te begrijpen. We zullen ook de huidige staat van je online aanwezigheid beoordelen en bespreken wat er verbeterd kan worden.

2

Campagneopzet

Na het adviesgesprek zullen we aan de slag gaan met het opzetten van je Google Ads campagnes. Dit omvat het kiezen van belangrijke zoekwoorden, het opstellen van advertentieteksten en het instellen van gerichte accountinstellingen.

3

Ongoing management

Eenmaal opgezet, zullen de Google Ads campagnes continu beheerd worden om ervoor te zorgen dat het rendement zo goed mogelijk is. Dit omvat het bijhouden van de prestaties, het aanpassen van biedingen en budgetten en het toevoegen of verwijderen van zoekwoorden om ervoor te zorgen dat de campagne blijft presteren.

4

Rapportage

Ik zal regelmatig rapporten met je delen om te laten zien hoe de campagne presteert en wat de resultaten zijn. Dit geeft je inzicht in hoe je geld wordt besteed en wat het oplevert. In rapportages lever ik ook aanbevelingen die opgevolgd kunnen worden in het maandelijkse beheer.

Testimonials

Klanten aan het woord

Bij mij staat de tevredenheid van mijn klanten voorop. Daarom vraag ik regelmatig hoe ze de samenwerking ervaren. Hieronder lees je enkele van hun ervaringen.

Goed bedrijf van een enthousiaste jonge ondernemer! Denkt goed mee en stelt goede ideeën voor. Altijd fijn en goed contact en is vrijwel altijd bereikbaar!

Henk van Ommen

Zonder meer iemand met een mooie toekomst. nr1elektrischestep.nl is nog nieuw maar de reacties zijn al positief. Blijft je ondersteunen daar waar nodig.

Henri Verbeek

Kan ik je helpen?

Als Google Ads freelancer ben ik gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes. Klik op de knop om een kennismaking in te plannen.