Google Ads freelancer

Google Ads freelancer

Als freelancer, gespecialiseerd in Google Ads, kan ik je bedrijf helpen om meer bezoekers naar je website te trekken en omzet te generen. Ik ontzorg je door je Google Ads account te beheren.

Google Ads management

Wat doe ik als freelancer?

Als freelancer ben ik dagelijks bezig met het opzetten en beheren van Google Ads campagnes en het monitoren net als analyseren van de prestaties van de campagnes. Daarnaast ben ik wekelijks bezig met het optimaliseren van de campagnes en het bijhouden van de laatste ontwikkelingen. Maandelijks ben ik rapportages aan het opstellen voor klanten om de prestaties van de campagnes te tonen.

star

Samenwerking

Tijdens onze samenwerking zul je merken dat ik flexibel kan inspelen op je behoeften en dat ik actief te werk ga. Een samenwerking komt wel van twee kanten. Ik verwacht van je een actieve houding hebt en bereikbaarheid bent wanneer snel geschakeld moet worden.

star

Google Partner

Als Google Partner heb ik bewezen dat ik beschik over de expertise en kennis van Google Ads. Daarnaast toont het aan dat ik professioneel en betrouwbaar ben, omdat ik aan eisen moet voldoen om mijn status te behouden.

star

Werkwijze

Als Google Ads freelancer heb ik een simpele werkwijze. In het begin van de samenwerking zal het bespreken van je doelstellingen en het vaststellen van problemen de meeste tijd in beslag nemen. Daarna zullen de campagne werkzaamheden net als het maandelijks rapporteren.

star

Voordelen

Kortom, er zijn veel voordelen voor je om samen te werken met een Google Ads freelancer. Je profiteert van de expertise, de betrouwbaarheid en de exclusieve middelen van mij. Ik help je om effectieve campagnes op te zetten en te optimaliseren.

Iets onduidelijk?

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze gerust tijdens onze meeting die je hierboven kan inplannen.

Wat voor diensten bied je aan als Google Ads freelancer?

Als freelancer bied ik enkele diensten aan om klanten te helpen hun Google Ads campagnes effectief te beheren en te optimaliseren. Dit omvat zoekwoordenonderzoek, advertentieteksten schrijven, het opzetten en beheren van campagnes en prestatieanalyses net als rapportages.

Hoe werk je met klanten als Google Ads freelancer?

Als Google Ads freelancer werk ik nauw samen met klanten om hun zakelijke doelen en behoeften te begrijpen, en om strategieën te ontwikkelen, net als te implementeren die zijn afgestemd op hun specifieke eisen. Ik ben beschikbaar voor regelmatige communicatie en updates, en ik streef naar een uitstekende ondersteuning gedurende de samenwerking.

Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en best practices?

Voor mij is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en best practices op het gebied van Google Ads. Ik lees regelmatig nieuws in actieve groepen en via blogs. Daarnaast volg ik online cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Kun je referenties of casestudies geven van eerdere samenwerkingen?

Ja, bij mijn over-mij pagina kun je referenties vinden. Op de case studies pagina vind je case studies van mijn klanten. Deze kunnen helpen om mijn expertise en het succes dat ik in het verleden voor klanten heb behaald aan te tonen.

Hoe zorg je voor goede resultaten?

Om goede resultaten te behalen, controleer en analyseer ik voortdurend de prestaties van de campagne, waarbij ik zo nodig aanpassingen maak om de effectiviteit ervan te optimaliseren. Ik heb regelmatig met klanten contact om hen op de hoogte te houden van de voortgang van de campagnes en aanbevelingen te doen voor verbetering.

Bied je doorlopende ondersteuning en management?

Ja, ik bied doorlopende ondersteuning en management aan om ervoor te zorgen dat ze effectief blijven en de gewenste resultaten behalen. Dit omvat het monitoren van de campagneprestaties, het zo nodig aanpassen en het geven van regelmatige updates en aanbevelingen aan klanten.

Heb je ervaring met het werken met verschillende branches?

Ja, ik heb ervaring met verschillende sectoren en bedrijfstypen. Ik heb gewerkt met kleine lokale bedrijven, e-commerce websites, dienstverleners en meer. Op dit moment bestaat mijn klantenportfolio grotendeels uit e-commerce websites.

Hoe bepaal je je tarieven voor Google Ads freelancediensten?

Mijn tarieven zijn gebaseerd op de omvang en complexiteit van het project, evenals het niveau van ondersteuning en management dat nodig is. Ik ben bereid om op verzoek een offerte op te stellen en ik sta open voor het bespreken van verschillende prijsopties om een oplossing te vinden die het beste werkt voor ons beiden.

Testimonials

Klanten aan het woord

Bij mij staat de tevredenheid van mijn klanten voorop. Daarom vraag ik regelmatig hoe ze de samenwerking ervaren. Hieronder lees je enkele van hun ervaringen.

Tijdens onze samenwerking heb ik Arjan leren kennen als een intelligente rustige jongen, die geduldig en doelgericht te werk gaat. Hij heeft veel kennis van Google Ads en Google Shopping en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in e-commerce. Hij stelt kritische vragen en brengt de nodige structuur aan. Zo weet hij zijn opdrachtgevers stap voor stap naar een beter resultaat te begeleiden. Ik kan Arjan's diensten dan ook van harte aanbevelen.

Erik Brendon de Vries
Online Marketeer met Scaleup ervaring

We werken nu meer dan een half jaar samen voor kippenvilla.nl. Arjan beheert onze Google Ads campagnes om deze te optimaliseren en daarmee de conversie te verbeteren. Hij staat met zijn snelle communicatie en skills altijd voor ons klaar om strategieën en oplossingen te bedenken. We zijn blij dat we de ads aan hem hebben uitbesteed.

Albertine Piels

Wil je samenwerken?

Klik hieronder om contact met mij op te nemen of een meeting in te plannen. Ik kijk uit naar het begin van onze samenwerking.