Google Ads scan

Vraag een gratis Google Ads scan aan

Ik bekijk gratis naar je Google Ads account en geef bruikbaar advies over wat je kan doen. Klik hieronder om een kennismaking in te plannen en voor meer informatie over de gratis scan.

Over de scan

Wat is een Google Ads scan?

Een Google Ads scan/audit is een analyse van je Google Ads campagnes, waarbij wordt gekeken naar de prestaties van je campagnes. Dit is belangrijk omdat het je kan helpen om te begrijpen hoe je campagnes presteren en waar optimalisatie kansen liggen, zodat je betere prestaties behaalt en het account geleidelijk kan opschalen. Het laten uitvoeren van een Google Ads scan door een freelancer heeft verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen zijn de expertise, je tijdsbesparing en de flexibiliteit van mij.

Het rapport

Hoe worden de resultaten van de scan aan mij gepresenteerd?

De resultaten van de scan worden gepresenteerd in een rapport, waarin de belangrijkste bevindingen en aanbevelingen worden samengevat. Dit rapport kan met je besproken worden, zodat je de bevindingen beter kan begrijpen. Het rapport bestaat uit de hieronder genoemde onderdelen.

star

Doelstelling, target en budget

Bij het presenteren van de resultaten van de scan, is het belangrijk om te laten zien hoe de campagnes presteren vergeleken met deze doelen, doelgroepen en budgetten, en om aanbevelingen te doen om de campagnes te verbeteren.

star

Account basis

De account basis bestaat uit alle instellingen die bepalen hoe je account is opgezet en hoe je campagnes worden gerund. Als de account basis niet goed is ingesteld, kan dit leiden tot slechte prestaties.

star

Conversietracking

Conversietracking is een belangrijk onderdeel van elk Google Ads account, omdat het je in staat stelt om te zien wat de conversieresultaten zijn. Conversies zijn acties die je doelgroep onderneemt op je website, zoals het maken van een aankoop.

star

Prestaties

De prestaties van een campagne zijn een maatstaf voor hoe goed de campagnes het doen en of de doelen die je hebt gesteld worden behaald. Daarom toon ik in het rapport de prestaties van campagnes met aanbevelingen om de prestaties te verbeteren.

FAQ

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze gerust tijdens onze kennismaking die je hierboven kan inplannen.

Wat zijn veelvoorkomende problemen?

Tijdens de scan kunnen veelvoorkomende problemen worden geïdentificeerd, zoals slechte targeting, basis settings verkeerd ingesteld, irrelevante advertenties of slecht doelgroepbeheer.

Is de Google Ads scan echt gratis?

Ja, de Google Ads scan is gratis. Ik bied dit aan als onderdeel van mijn diensten om je kennis te laten maken met mijn werkwijze. Als dit bevalt kunnen we in gesprek gaan voor een samenwerking.

Moet ik toegang geven tot mijn Google Ads account?

Ja, je zult toegang moeten geven tot je Google Ads account. Dit is nodig om je campagnes te beoordelen en te analyseren. Je geeft alleen-lezen toegang waardoor ik geen aanpassingen kan maken.

Kun je voorbeelden geven van specifieke verbeteringen?

Tijdens de Google Ads scan kunnen specifieke verbeteringen worden aanbevolen, zoals het instellen van technische verbetering als enhanced conversions en server side tagging, of relevantere campagnes opzetten om ervoor te zorgen dat de doelgroep converteert.

Hoe lang duurt de analyse?

De duur van de daadwerkelijke analyse kan variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van je Google Ads account. In het algemeen duurt een analyse enkele dagen.

Kan ik vragen stellen of de bevindingen bespreken?

Ja, je kan vragen stellen en de bevindingen bespreken met mij. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je de bevindingen goed begrijpt. Dit kan zowel per mail als door het inplannen van een kennismaking.

Testimonials

Klanten aan het woord

Bij mij staat de tevredenheid van mijn klanten voorop. Daarom vraag ik regelmatig hoe ze de samenwerking ervaren. Hieronder lees je enkele van hun ervaringen.

Tijdens onze samenwerking heb ik Arjan leren kennen als een intelligente rustige jongen, die geduldig en doelgericht te werk gaat. Hij heeft veel kennis van Google Ads en Google Shopping en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in e-commerce. Hij stelt kritische vragen en brengt de nodige structuur aan. Zo weet hij zijn opdrachtgevers stap voor stap naar een beter resultaat te begeleiden. Ik kan Arjans diensten dan ook van harte aanbevelen.

Erik Brendon de Vries
Online Marketeer met Scaleup ervaring

We werken nu meer dan een half jaar samen voor kippenvilla.nl. Arjan beheert onze Google Ads campagnes om deze te optimaliseren en daarmee de conversie te verbeteren. Hij staat met zijn snelle communicatie en skills altijd voor ons klaar om strategieën en oplossingen te bedenken. We zijn blij dat we de ads aan hem hebben uitbesteed.

Albertine Piels

Google Ads scan aanvragen

Je kunt een Google Ads scan aanvragen door hieronder te klikken. Je kunt vervolgens een afspraak inplannen.