Google Ads Specialist

Als Google Ads specialist heb ik de focus gelegd op het opschalen van Google Ads accounts van webshops. Door mijn kennis, specialisme en werkervaring kan ik mij goed inzetten voor je webshop.
Arjan Schoorl als Google Ads freelancer

Google Ads management

De juiste Google Ads specialist kunt je helpen met het uitvoeren van optimalisaties, advies geven en bij het opschalen van je account. Ik richt me alleen op Google Ads management voor webshops, waardoor ik mijn specialisme beter ontwikkel en kan inzetten voor jouw doelen.
Brains on purple background
three colored bulbs

Google Partner

Als Google Partner moet ik aan bepaalde kwalificaties voldoen. Deze kwalificaties omvatten het slagen voor de Google Ads certificaten. Daarnaast moet je voldoen aan een minimaal maandelijks budget. Naast mijn certificaten, ben ik dagelijks bezig om mijn kennis uit te breiden en up to date te houden.

Samenwerking

Als Google Ads specialist beperk ik mijn werkervaring en kennis niet tot enkel Google Ads. Ik denk ook mee met conversie- optimalisatie, feed management, technische tracking en op strategisch niveau meedenken aan je algemene marketingplan. Ik zie dit allemaal als onderdeel van onze samenwerking.
orange megaphone

Werkwijze

1

Ontdekkingssessie

Bespreken van je doelstellingen, bepalen van succescijfers en identificeren van de op te lossen problemen. Dit kan persoonlijk of virtueel plaatsvinden.
2

Account audit

Onderzoeken welke verbeterings- en toekomstmogelijkheden aanwezig zijn in het account en deze samen brengen in een adviesrapport.
3

Uitvoering

Realiseren van resultaat door het uitvoeren van de verbeteringsmogelijkheden en strategieën uitwerken met vooruitzicht op de toekomst.
4

Beheerfase

Continu analyseren van resultaten, optimaliseren van campagnes voor doorlopend gewenst resultaat en met maandelijkse rapportages. Doorlopend nieuwe kansen aangrijpen.
5

Snelle communicatie

Door de goede en snelle communicatie via de telefoon, mail of Slack kunnen we snel schakelen en is de samenwerking erg comfortabel.

Voordelen

Google Ads freelancer die bedrijven helpt hun account uit te breiden en de beste kansen te vinden om de verkoop te verhogen.

Vraag gratis een Google Ads scan aan

Ik bekijk gratis naar je Google Ads account en geef bruikbaar advies over wat je kan doen. Vul je mailadres in en ontvang informatie voor de scan.
Je ontvangt zo dadelijk een mail met meer informatie.
Probeer opnieuw. Er ging iets mis bij het verzenden.
Geheel vrijblijvend
Ontvang praktische tips
Google Ads performance specialist

Referenties van klanten

"Goed bedrijf van een enthousiaste jonge ondernemer! Denkt goed mee en stelt goede ideeën voor. Altijd fijn en goed contact en vrijwel altijd bereikbaar!"
“Zonder meer iemand met een mooie toekomst. nr1elektrischestep.nl is nog nieuw maar de reacties zijn al positief. Blijft je ondersteunen daar waar nodig.”
Henri Verbeek
- Henri Verbeek
"We werken nu meer dan een half jaar samen voor kippenvilla.nl. Arjan beheert onze Google Ads campagnes om deze te optimaliseren en daarmee de conversie te verbeteren. Hij staat met zijn snelle communicatie en skills altijd voor ons klaar om strategieën en oplossingen te bedenken. We zijn blij dat we de ads aan hem hebben uitbesteed."
Albertine Piels
- Albertine Piels

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze gerust via de mail of telefonisch.
In welke markten ben je gespecialiseerd?

Twee jaar geleden heb ik het besluit genomen om mij te ontwikkelen tot Google Ads specialist voor webshops. Ik ben daarom thuis in de markt van e-commerce en leg vooral de focus op de ontwikkelingen van Google Shopping.

Hoe vaak ontvang ik updates over mijn account?

Standaard ontvang je maandelijks een rapport met statistieken die voor je bedrijf belangrijk zijn. Dit rapport is het belangrijkst omdat het je laat zien hoe advertenties presteerden over een langere periode. Mocht je vaker updates willen ontvangen, kan dat uiteraard.

Werk je met langdurige contracten?

Niemand zou met langdurige contracten moeten werken. Want als de relatie verzuurt of de prestaties vallen tegen, kan de samenwerking beëindigd worden. Ik werk wel graag met klanten die toe willen werken naar een langdurige samenwerking.

Aan wat voor investering moet ik denken?

Dit is een veel voorkomende vraag die veel bedrijven hebben en een belangrijke ook. Een budget vaststellen vereist expertise. Door mijn ervaring met soortgelijke bedrijven, kan ik een idee hebben van welk budget nodig is om mee te beginnen. Mijn tarief is eveneens afhankelijk van het account.

Hoe snel kan je beginnen?

Onze eerste kennismaking kan snel plaatsvinden. Hierin bespreken we je doelstellingen, wensen en verwachtingen. Het daadwerkelijke uitvoeren van onderzoek, instellen van campagnes en bijkomende werkzaamheden zal 1-2 weken later beginnen.

Hoeveel inspraak heb ik in het beheer?

Voor bestaande accounts vraag ik admin rechten of normale toegang. Voor nieuwe accounts of software dat ik instel, ontvang je beheerdersrechten. Dit zodat als de relatie beëindigt je toegang behoudt. Jij hebt volledige inspraak op de strategie. Uiteindelijk stellen wij deze samen op middels je doelstellingen. Ik verwacht wel vrijheid in de werkzaamheden die ik verricht.

Heb je case studies?

Case studies helpen je om mijn vaardigheden en ervaring te beoordelen. Case studies kun je opvragen via deze pagina.

Wat zijn je kernwaarden?

Ik omschrijf mijzelf als een betrokken architect. Ik ben fantasierijk maar besluitvaardig, ambitieus maar op zichzelf, verbazingwekkend nieuwsgierig en verspil geen energie. Ik herken mij dagelijks in de betrokken architect en dit helpt mij in mijn werkzaamheden voor klanten.