Benader opnieuw je eerdere bezoekers van je webshop

Hollands Online

Ik zorg voor optimaal resultaat

Jouw doelstellingen zijn mijn doelstellingen, daarom zorg ik dat elke klant optimaal resultaat behaalt. Maximale inzet met optimaal resultaat.

Ik werk met bewezen strategieën

Hollands Online heeft een bewezen resultaatgerichte strategie ontwikkeld waar ik mijn klanten mee help om online meer te verkopen.

Ik creëer een sterke merkidentiteit

Succesvol ondernemen gaat samen met een lange termijn strategie. Ik help jou met het bedenken en realiseren van een sterke merkidentiteit.

Verdien meer met eerdere bezoekers die afhaken

Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is een online marketing methode waarmee je eerdere bezoekers van je site opnieuw benaderd met gerichte advertenties. Voor de meeste webshops converteert nog geen 2% van de bezoekers bij het eerste bezoek. Met andere woorden; slechts 2% van jouw potentiële klanten gaat daadwerkelijk over tot aankoop. Remarketing is een advertentiemethode om je te helpen de overgebleven 98% te converteren door middel van het tonen van gerichte advertenties.

Over het algemeen is dit een vereiste voor webshops, omdat je met een relatief klein budget al veel omzet kan genereren met remarketing advertenties. Om het nog aantrekkelijker te maken voor eerdere bezoekers maak ik gebruik van dynamische remarketing advertenties. Met dynamische remarketing toon je namelijk de producten die door de bezoekers zijn bekeken.

Hollands Online SEO off site

Het begon bij...

Mijn eerste jaar waar ik als ondernemer websites maakte voor klanten en waar ik 1 mocht webshop maken. Ik krijg veel meer energie van het starten en onderhouden van webshops dan dat gold voor websites. 
Toen ik in aanraking kwam met de High Ticket Dropshipping Academy van Joshua kaats was ik om. Ik wil andere ondernemers helpen om zijn of haar webshop zo succesvol mogelijk te maken. Ik heb de inhoud en community van de cursus gebruikt om mijn eigen skills en kennis te verbeteren. 

Hollands Online Header 2048x1368 1

Ik help je onder andere met

Het technisch inrichten

Ik neem jou het werk uit handen en zorg ervoor dat er doelgroepen worden aangemaakt, Google Ads conversie tracking aanstaat en dat je product feed wordt bijgewerkt.

Check

Na enkele dagen kijk ik of de bezoekers ook daadwerkelijk worden toegevoegd aan de doelgroepen en of de advertenties vertoningen hebben.

Advies

Na een aantal weken kijk ik samen met jou naar de vervolgstappen en adviseer ik jou over de beste vervolgstrategie.

Voor wie zij deze strategie bedoelt?

Het is van belang dat je wilt investeren in je webshop. Google Remarketing advertenties staan snel online maar werkt pas na enkele weken of maanden. Dit ligt aan hoe veel bezoekers je producten bekijken.

Hollands Online Header 2048x1368 1

Start direct met Google Remarketing!

Google Remarketing

Verkoop je duurdere producten en hebben klanten een lange aankooptijd nodig? En heb je bezoekers die nooit meer terugkomen naar je website? Haal deze warme bezoekers terug met branding en remarketing campagnes.
175 eenmalig
  • Technisch juist ingericht
  • Check-up van advertenties
  • Retarget overgebleven bezoekers
  • Speciale strategie voor webshops
  • 100% tevredenheidsgarantie