Google Shopping

Google Shopping specialist

Als webshop eigenaar wil je natuurlijk dat je producten voor zo veel mogelijk mensen zichtbaar zijn. Met Google Shopping Ads kun je precies dat bereiken, door je producten te tonen aan mensen die op zoek zijn naar precies wat je te bieden hebt. Als Google Ads specialist kan ik je helpen om de juiste doelgroep te bereiken door de juiste campagnes op te zetten en te optimaliseren.

Over mij

Wat is een Google Shopping specialist?

Als Google Shopping specialist help ik webshop eigenaren om het maximale uit hun Google Shopping campagnes te halen. Door een grondige analyse van het zoekgedrag van de doelgroep, optimalisatie van productfeed en het bijstellen van campagne-instellingen, zorg ik ervoor dat je producten voor de juiste mensen zichtbaar zijn. Hierdoor zal de ROI van jouw Google Shopping campagnes verhogen, en zal je webshop beter gevonden worden door potentiële klanten. Het werken met mij geeft je expertise, flexibiliteit en zorgt voor tijdsbesparing.

Google Ads management

Wat doe ik als freelancer?

Als Google Ads freelancer met specialisatie Google Shopping ben ik dagelijks bezig met het analyseren, optimaliseren en monitoren van Google Shopping campagnes. Hierbij houd ik onder andere rekening met het zoekgedrag van de doelgroep, concurrentie in de markt en de prestaties van de campagnes. Hierdoor zorg ik ervoor dat je producten zo effectief mogelijk worden aangeboden aan potentiële klanten. Maandelijks ben ik rapportages aan het opstellen voor klanten om de prestaties van de campagnes te tonen.

star

Samenwerking

Tijdens onze samenwerking zul je merken dat ik flexibel kan inspelen op je behoeften en dat ik actief te werk ga. Een samenwerking komt wel van twee kanten. Ik verwacht van je een actieve houding en bereikbaarheid bent wanneer snel geschakeld moet worden.

star

Google Partner

Als Google Partner heb ik bewezen dat ik beschik over de expertise en kennis van Google Ads. Daarnaast toont het aan dat ik professioneel en betrouwbaar ben, omdat ik aan eisen moet voldoen om mijn status te behouden.

star

Werkwijze

Als Google Ads freelancer heb ik een simpele werkwijze. In het begin van de samenwerking zal het bespreken van je doelstellingen en het vaststellen van problemen de meeste tijd in beslag nemen. Daarna zullen de campagne werkzaamheden net als het maandelijks rapporteren plaatsvinden.

star

Voordelen

Kortom, er zijn veel voordelen voor je om samen te werken met een Google Ads freelancer. Je profiteert van de expertise, de betrouwbaarheid en de exclusieve middelen van mij. Ik help je om effectieve campagnes op te zetten en te optimaliseren.

Iets onduidelijk?

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze gerust tijdens onze meeting die je hierboven kan inplannen.

Welke werkzaamheden vallen onder een Google Ads specialist?

Als freelance Google Shopping specialist bied ik enkele diensten aan om webshop eigenaren te helpen hun Google Shopping campagnes op een effectieve manier te beheren en te optimaliseren. Dit omvat het analyseren van zoekgedrag van de doelgroep, het verbeteren van je productfeed, het opzetten en beheren van campagnes, prestatieanalyses en rapportages.

Hoe werk je met klanten als Google Ads freelancer?

Als freelancer werk ik nauw samen met webshop eigenaren om hun doelen en specifieke behoeften te begrijpen. Door een diepgaande analyse van hun webshop en producten, ontwikkel ik een strategie die is afgestemd op hun specifieke eisen. Hierbij streef ik ernaar om regelmatig updates te geven over de voortgang van hun campagnes.

Hoe bepaal je je tarieven voor je diensten?

Mijn tarieven zijn gebaseerd op de omvang en complexiteit van het project, evenals het niveau van ondersteuning en management dat nodig is. Ik ben bereid om op verzoek een offerte op te stellen en ik sta open voor het bespreken van verschillende prijsopties om een oplossing te vinden die het beste werkt voor ons beiden.

Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en best practices?

Voor mij is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en best practices over Google Ads en e-commerce. Ik lees regelmatig nieuws in actieve groepen en via blogs. Daarnaast volg ik online cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Hoe zorg je voor goede resultaten?

Om de best mogelijke resultaten te behalen voor mijn klanten, controleer en analyseer ik continu de prestaties van hun Google Shopping campagnes. Dit omvat het bijhouden van de conversiedata, het monitoren van de prestaties, en het analyseren van de winstgevendheid. Zo nodig maak ik aanpassingen aan de campagnes om de effectiviteit ervan te verhogen.

Bied je doorlopende ondersteuning en management?

Ja, ik lever doorlopende ondersteuning en management aan voor de campagnes van mijn klanten. Dit omvat het regelmatig monitoren van de campagneprestaties, het detecteren van optimalisatie mogelijkheden en het zo nodig aanpassen van de campagnes om de gewenste resultaten te behalen. Daarnaast geef ik ook regelmatig aanbevelingen aan mijn klanten over hoe ze hun webshop meer winstgevend kunnen maken.

In welke branches heb je ervaring?

Momenteel bestaat mijn klantenportfolio voornamelijk uit e-commerce websites met diverse producten. Ik heb gewerkt met kleine lokale bedrijven, e-commerce websites, b2b dienstverleners en meer.

Kun je referenties of casestudies geven van eerdere samenwerkingen?

Ja, bij mijn over-mij pagina kun je referenties vinden. Op de case studies pagina vind je case studies van mijn klanten. Deze kunnen helpen om mijn expertise en het succes dat ik in het verleden voor klanten heb behaald aan te tonen.

Testimonials

Klanten aan het woord

Bij mij staat de tevredenheid van mijn klanten voorop. Daarom vraag ik regelmatig hoe ze de samenwerking ervaren. Hieronder lees je enkele van hun ervaringen.

Tijdens onze samenwerking heb ik Arjan leren kennen als een intelligente rustige jongen, die geduldig en doelgericht te werk gaat. Hij heeft veel kennis van Google Ads en Google Shopping en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in e-commerce. Hij stelt kritische vragen en brengt de nodige structuur aan. Zo weet hij zijn opdrachtgevers stap voor stap naar een beter resultaat te begeleiden. Ik kan Arjan's diensten dan ook van harte aanbevelen.

Erik Brendon de Vries
Online Marketeer met Scaleup ervaring

We werken nu meer dan een half jaar samen voor kippenvilla.nl. Arjan beheert onze Google Ads campagnes om deze te optimaliseren en daarmee de conversie te verbeteren. Hij staat met zijn snelle communicatie en skills altijd voor ons klaar om strategieën en oplossingen te bedenken. We zijn blij dat we de ads aan hem hebben uitbesteed.

Albertine Piels

Wil je samenwerken?

Klik hieronder om een kennismaking in te plannen. Ik kijk uit naar het begin van onze samenwerking.