Besteed Google Shopping uit bij Hollands Online

Hollands Online

Ik zorg voor optimaal resultaat

Jouw doelstellingen zijn mijn doelstellingen, daarom zorg ik dat elke klant optimaal resultaat behaalt. Maximale inzet met optimaal resultaat.

Ik werk met bewezen strategieën

Hollands Online heeft een bewezen resultaatgerichte strategie ontwikkeld waar ik mijn klanten mee help om online meer te verkopen.

Ik creëer een sterke merkidentiteit

Succesvol ondernemen gaat samen met een lange termijn strategie. Ik help jou met het bedenken en realiseren van een sterke merkidentiteit.

Veel bezoekers levert niet per definitie meer omzet op

Waarschijnlijk weet je al dat je veel potentiële bezoekers kunt binnenhalen met Google Ads. Ook weet je dat zomaar wat adverteren je niks oplevert. Dan ben je nu op de juiste plek! Google Shopping is de bron voor bezoekers die tot aankoop over gaan.

Ben je op zoek naar iemand die verstand heeft van Google Shopping en wat daar bij komt kijken? Dan zit je goed bij Hollands Online. Ik maak gebruik van bewezen Google Ads technieken. Google Shopping is speciaal ontworpen voor webshops en zorgt in mijn ervaring voor de meeste verkopen. Ben jij de volgende die ik hiermee kan helpen?

Hollands Online SEO off site

Het begon bij...

Mijn eerste jaar waar ik als ondernemer websites maakte voor klanten en waar ik 1 mocht webshop maken. Ik krijg veel meer energie van het starten en onderhouden van webshops dan dat gold voor websites. 
Toen ik in aanraking kwam met de High Ticket Dropshipping Academy van Joshua kaats was ik om. Ik wil andere ondernemers helpen om zijn of haar webshop zo succesvol mogelijk te maken. Ik heb de inhoud en community van de cursus gebruikt om mijn eigen skills en kennis te verbeteren. 

Hollands Online Header 2048x1368 1

Ik help je onder andere met

Het technisch inrichten

Ik neem jou het werk uit handen en zorg ervoor dat Google Analytics goed staat, het Google Ads account gekoppeld is, je product feed wordt bijgewerkt en conversie tracking aanstaat.

Rapporten en advies

Bij Hollands Online krijg je wekelijks terugkoppeling zodat jij meteen weet hoe jouw advertenties presteren. We kijken samen met jou naar de vervolgstappen en adviseren jou over de beste strategie.

Optimaliseren

Aan de hand van de resultaten gaan we kijken hoe het nog beter kan. Gaan we meer investeren? Testen met andere producten? Sluiten we producten buiten? Alles in nauw overleg met jou!

Voor wie is deze strategie bedoelt?

Het is van belang dat je wilt investeren in je webshop. Deze Google Shopping strategie is bedoelt voor de lange termijn waarmee je na verloop van tijd steeds meer uithaalt.

Hollands Online Header 2048x1368 1

Start direct met Google Shopping Ads!

Google Shopping

Vind jij het lastig om te adverteren met Google Shopping advertenties en behaal je niet het gewenste resultaat? Ik neem dit volledig voor je uit handen! Ik test producten en schaal die vervolgens voor jou op. Ik hou je wekelijks op de hoogte.
225 per maand
  • Wekelijkse rapporten en advies
  • Technisch ingericht
  • Wekelijkse optimalisatie van campagnes
  • Speciale strategie voor webshops
  • 100% tevredenheidsgarantie