Google Ads audit voor webshops

Vraag een gratis Google Ads audit aan

Ik zou graag je Google Ads account willen analyseren met een gratis audit. Daarmee geef bruikbare tips over wat je kan doen. Vul je mailadres in en ontvang meer informatie voor de audit.
Je ontvangt zo dadelijk een mail met meer informatie.
Probeer opnieuw. Er ging iets mis bij het verzenden.
Enkel voor webshops
Ontvang praktische tips
Google Ads freelancer die een scan uitvoert

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze gerust via de mail of telefonisch.
Hoe snel krijg ik antwoord?

Meer informatie over de audit wordt door mij naar je gemaild. Ik zal je ook enkele vragen stellen. Zo wil ik weten wat je huidige doelen en verwachtingen zijn. Je ontvangt binnen 3-7 werkdagen een gratis Google Ads audit per e-mail. Ik beoordeel je Google Ads account en stuur je een rapport met nuttig advies. Het is dus geen automatisch rapport.

Wat krijg ik?

Je ontvangt een rapport met bruikbaar advies. Het rapport bestaat uit de volgende onderdelen: introductie, optimalisaties, waar je kansen laat liggen en verwachtingen. Op maat gemaakt voor jouw webshop, doelstellingen en verwachtingen.

Wat heb je van mij nodig?

Nadat je de audit hebt aangevraagd, ontvang je een mail met meer informatie. Daarin zal staan dat ik toegang nodig heb tot je Google Ads account en Google Analytics account. Daarnaast is toegang tot Google Merchant Center ook gewenst. Met alle informatie waar ik toegang tot krijg, ga ik vertrouwelijk om en zal ik niets wijzigen in het account.

Kan ik het rapport met je bespreken?

Ja, als je na ontvangst van het rapport nog vragen hebt, verduidelijk ik dat graag. Dit kan zowel online als fysiek plaatsvinden. Ik wil je graag helpen.

Is de audit echt gratis?

Ja, het is gratis en je gaat geen verplichting aan. Ik bied deze service aan om mezelf en de manier waarop ik werk voor te stellen. Als het bevalt, kunnen we een samenwerkingsvoorstel bespreken.

Help je alleen webshops?

Ja, ik doe alleen audits voor webshops. Twee jaar geleden heb ik het besluit genomen om mij te ontwikkelen tot Google Ads specialist voor webshops. Ik ben daarom thuis in de markt van e-commerce en leg vooral de focus op de ontwikkelingen van Google Shopping.