Vraag gratis een Google Ads scan aan

Ik bekijk gratis naar je Google Ads account en geef bruikbaar advies over wat je kan doen. Vul je mailadres in en ontvang informatie voor de scan.
Je ontvangt zo dadelijk een mail met meer informatie.
Probeer opnieuw. Er ging iets mis bij het verzenden.
Geheel vrijblijvend
Ontvang praktische tips
Google ads freelancer die een scan uitvoert

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze gerust via de mail of telefonisch.
Hoe snel krijg ik antwoord?

Via de mail ontvang je van mij meer informatie over de scan. Ook zal ik een paar vragen stellen. Ik wil graag van je weten wat je huidige doelstellingen zijn en wat je verwachting is.
Binnen 3-7 werkdagen ontvang je de gratis Google Ads scan per mail. Je Google Ads account wordt bekeken door mij en ik stuur een rapport toe met bruikbaar advies. Het is dus geen geautomatiseerd rapport.

Wat krijg ik?

Je ontvangt een rapport met bruikbaar advies. Het rapport bestaat uit de volgende onderdelen: introductie, optimalisaties, waar je kansen laat liggen en verwachtingen.

Wat heb je van mij nodig?

Nadat je de scan hebt aangevraagd, ontvang je een mail met meer informatie. Daarin zal staan dat ik toegang nodig heb tot je Google Ads account en Google Analytics account. Daarnaast is toegang tot Google Merchant Center ook gewenst. Met alle informatie waar ik toegang tot krijg, ga ik vertrouwelijk om en zal ik niks wijzigen in het account.

Kan ik het rapport met je bespreken?

Ja, als jij vragen hebt na het ontvangen van het rapport licht ik dit graag toe. Ik help je graag verder op weg, en hoop dat ik daarmee mijn dienst kan bewijzen.

Is de scan echt gratis?

Ja, dit is gratis en vrijblijvend. Ik bied deze dienst aan om je kennis te laten maken met mij en mijn werkwijze. Als dit bevalt kunnen we in gesprek voor een samenwerkingsvoorstel.