Kanalen en tools

Ik werk met alle kanalen en tools die nodig zijn voor Google Ads en Google shopping. Vaak kun je profiteren door deze tools te gaan gebruiken.

Shopify

Shopify is een compleet handelsplatform waarmee je een (online) bedrijf start, laat groeien en beheert. Met Shopify kunnen verkopers een webshop bouwen en aanpassen en op meerdere plaatsen verkopen, via internet, mobiel, face-to-face op fysieke locaties en pop-up stores. En via meerdere kanalen, van social media tot online marktplaatsen.

Woocommerce

WooCommerce is een open-source e-commerce plugin voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken.

Magento

Magento is een open source "content management systeem" (CMS) voor webwinkels. Magento is effectief in het maken van allerlei soorten webshops.

Google Search Console

Search Console is een gratis product van Google. Hiermee kun je de positie van je site in de zoekresultaten van Google volgen en bijhouden.

Google Data Studio

Met Google Data Studio kun je data uit allerlei bronnen, ook bronnen die niet van Google zijn, samenbrengen en weergeven in handige en toffe rapportages.

Channable

Channable is een uitstekende managementtool voor adverteren via feed management. Categoriseer je producten in enkele seconden, gebruik regels om je productdata te filteren of te wijzigen, en zorg ervoor dat je feed geoptimaliseerd is met behulp van onze kwaliteitscontrole. Dit alles in één gebruiksvriendelijke tool!

Google Ads

Google Ads is het advertentieprogramma van Google, de grootste zoekmachine. Je hebt keuze uit verschillende campagnetypes, van search tot YouTube.

Google Analytics

Met Google Analytics kun je uitgebreide gegevens verzamelen over de bezoekers van je site. Bovendien is gratis.

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kun je alle gebeurtenissen op je website bijhouden en al je trackingcodes gratis op één plaats verzamelen.

Google Merchant Center

Met Merchant Center catalogiseert je je productinformatie van je online winkel, zodat deze op Google wordt weergegeven.

Producthero

Producthero is een Google CSS partner en ontwikkelt slimme tools voor Google shopping adverteerders.

Stape.io

Stape is een aanbieder van een infrastructuur voor server-side tracking.

Zapier

Zapier is een online tool waarmee diverse apps met elkaar gekoppeld kunnen worden.