Over mij

Wie is Arjan Schoorl?

Op een stormachtige dag in januari 2002 ben ik geboren in Velserbroek. Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb alle vrijheid gehad om buiten te spelen en de wereld om me heen te ontdekken. Hier heb ik mijn nieuwsgierigheid ontwikkeld.

Nu combineer ik studeren en mijn werk als Google Ads freelancer. Ik studeer Commerciële Economie om een theoriebasis te verkrijgen en een hbo-diploma te behalen.

Hoe ik ben begonnen

Na de havo begon ik een eigen bedrijf voor webdesign en studeerde ik informatica in Leiden. Ondanks goede resultaten vond ik de studie tegenvallen. In overleg ben ik gestopt en ben ik met mijn bedrijf verder gegaan. Ik volgde online cursussen over webdesign, Google Ads en marketing en kwam tot de conclusie dat een studie Commerciële Economie goed aansluit bij mijn toekomstplannen met mijn bedrijf. Ik volg deze studie dan ook met veel plezier.

Mijn drijfveer

De skills die nodig zijn voor Google Ads en online marketing leerde ik online. De combinatie werken en studeren blijkt voor mij goed te werken. Uitdagingen aangaan en mijn drang om nieuwe dingen te leren zijn de rode draad in mijn leven. Als kind wilde ik nieuwe dingen ontdekken, oplossingen bedenken en andere mensen helpen en dat ben ik blijven doen. Het was en is mijn drijfveer om op een creatieve manier oplossingen voor problemen te vinden en daarbij mijn analytisch vermogen te gebruiken.

Denken in oplossingen vraagt om creativiteit, doorzettingsvermogen en inzicht. Als 8-jarig kind kon ik mij al vastbijten in het bouwen met technisch Lego en nu meer dan 10 jaar later bestaat mijn werk uit het vinden van oplossingen op marketinggebied en ondernemerschap. Daar dagelijks mee bezig zijn, kost mij geen enkele moeite. Sterker nog, het geeft mij vooral energie.

Wat ik nu doe

Voor mijn eerste klant, een meubelmakerij, mocht ik het Google Ads account gaan beheren. Zijn maandelijkse budget van toen 1000 euro was mijn verantwoordelijkheid. Toch voelde dit als een minder grote verantwoordelijkheid. Ik vond het beheren van zijn account zo leuk dat ik dit voor meer bedrijven wilde doen. Ik specialiseerde mij in Google Ads en paste mijn bedrijfsnaam aan. ASIT werd Hollands Online. Voor een academy heb ik tijdelijk gewerkt als Google Ads coach. Het coachen vond ik uitdagend en op deze manier kwam ik ook aan een nieuwe klantenkring.

Mijn werkzaamheden als Google Ads specialist heb ik sindsdien voortgezet. Een werkdag kan bij mij erg verschillen door de variatie in werkzaamheden. Ik beheer nu enkele accounts en geef ik advies aan klanten over bepaalde vraagstukken.

Testimonials

Klanten aan het woord

Bij mij staat de tevredenheid van mijn klanten voorop. Daarom vraag ik regelmatig hoe ze de samenwerking ervaren. Hieronder lees je enkele van hun ervaringen.

Goed bedrijf van een enthousiaste jonge ondernemer! Denkt goed mee en stelt goede ideeën voor. Altijd fijn en goed contact en is vrijwel altijd bereikbaar!

Henk van Ommen

Zonder meer iemand met een mooie toekomst. nr1elektrischestep.nl is nog nieuw maar de reacties zijn al positief. Blijft je ondersteunen daar waar nodig.

Henri Verbeek

We werken nu meer dan een half jaar samen voor kippenvilla.nl. Arjan beheert onze Google Ads campagnes om deze te optimaliseren en daarmee de conversie te verbeteren. Hij staat met zijn snelle communicatie en skills altijd voor ons klaar om strategieën en oplossingen te bedenken. We zijn blij dat we de ads aan hem hebben uitbesteed.

Albertine Piels

Superfijne samenwerking gehad met Arjan voor mijn webshop. Hij weet heel veel over online wereld en zijn kennis/ervaring heeft hij toegepast bij Flex Matras. Zeker aanrader!

Sahin Koycu
Eigenaar Flexmatras

Tijdens onze samenwerking heb ik Arjan leren kennen als een intelligente rustige jongen, die geduldig en doelgericht te werk gaat. Hij heeft veel kennis van Google Ads en Google Shopping en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in e-commerce. Hij stelt kritische vragen en brengt de nodige structuur aan. Zo weet hij zijn opdrachtgevers stap voor stap naar een beter resultaat te begeleiden. Ik kan Arjans diensten dan ook van harte aanbevelen.

Erik Brendon de Vries
Online Marketeer met Scaleup ervaring

Ik wilde al een tijdje mijn kennis over Google Ads aanscherpen, om zo de e-commerce bedrijven die we helpen groeien met paid social ook op Google te kunnen assisteren. De coaching bij Arjan helpen daar echt enorm bij. We hebben samen eerst de basis doorgenomen; tracking, account instellingen, etc. Daarna hebben we stap voor stap campagnes opgezet. Voor mij prettig om elke week een sessie te hebben. Zo kan ik verifiëren of mijn inzichten en opvatting over de resultaten kloppen, en kan Arjan mij praktische tips geven om performance te verbeteren.

Arjan weet duidelijk waar hij het over heeft, kan alle vragen goed beantwoorden en alle notities / voorbereiding zijn overzichtelijk en goed opgebouwd. De trainingen hebben zeker weten geholpen om de ROAS van enkele accounts flink te verbeteren :). Aanrader!

Marnix Vos