Over Hollands Online

Arjan Schoorl

Mijn naam is Arjan, ben 20 jaar oud, en omschrijf mijzelf als een betrokken architect. Ik ben fantasierijk maar besluitvaardig, ambitieus maar op zichzelf, verbazingwekkend nieuwsgierig en verspil geen energie. Ik herken mij dagelijks in de betrokken architect en het heeft mij al veel mogen brengen.
Voor mijn eerste klant, een meubelmakerij, mocht ik zijn Google Ads account gaan beheren. Ik vond het beheren van zijn account zo leuk dat ik dit voor meer bedrijven wilde doen. Zo ontdekte ik mijn passie en specialiseerde ik in Google Ads. Mijn werkzaamheden als Google Ads specialist heb ik sindsdien voortgezet.
Sinds 2020 beheer ik onder de naam Hollands Online Google Ads accounts van webshops als freelancer. Ik ontzorg hen door het beheren over te nemen, samen komen we met oplossingen en strategieën, in combinatie met een comfortabele samenwerking en snelle communicatie.
Arjan Schoorl als Google Ads freelancer
Arjan Schoorl achter laptop als Google Ads freelancer voor webshops

Opleidingen

Ik ben tweedejaars student Commerciële Economie / Marketing aan de Hogeschool Leiden waar ik les krijg in marketing, sales, communicatie en ondernemen door vakdocenten uit de praktijk. Bewust heb ik voor deze opleiding gekozen omdat dit aansluit bij mijn werkzaamheden als freelancer. Als eerstejaars heb ik drie certificaten mogen ontvangen voor:
  • Tweede beste marketingplan
  • Creatiefste uiting voor doelenactie
  • Beste magazine bij ondernemen
Hogeschool Leiden logo

Hogeschool Leiden

HBO Bachelor - Commerciële Economie
2021 - heden

Certificaten

Google Ads

Search Certificaat

Google Ads

Shopping Certificaat

Google Ads

Display Certificaat

Channable

Channable Feed Management

Google Analytics 4

Google Analytics Certification