Over Hollands Online

Hollands Online

Ik zorg voor optimaal resultaat

Jouw doelstellingen zijn mijn doelstellingen, daarom zorg ik dat elke klant optimaal resultaat behaalt. Maximale inzet met optimaal resultaat.

Ik werk met bewezen strategieën

Hollands Online heeft een bewezen resultaatgerichte strategie ontwikkeld waar ik mijn klanten mee help om online meer te verkopen.

Ik creëer een sterke merkidentiteit

Succesvol ondernemen gaat samen met een lange termijn strategie. Ik help jou met het bedenken en realiseren van een sterke merkidentiteit.

Wie ben ik en wat kan voor jou doen?

Hollands Online is een jong bedrijf gestart door Arjan met de ambitie om webshops zo goed mogelijk te helpen met online verkopen. Ik behandel de webshop van mijn klanten alsof het mijn eigen webshop is. Dat betekent dat ik mij optimaal inzet voor maximaal resultaat. Ik ga met jou in gesprek over je bedrijf en jouw doelstellingen en help jou met het bepalen van jouw online strategie, het vormgeven van jouw campagnes en het monitoren van de resultaten. Ik geloof in een persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat ik een relatie met mijn klant aan ga, vertrouwen opbouw en samen wil groeien. Kortom: Hollands Online zorgt voor een duurzame verkoopstrategie voor jouw webshop!

Hollands Online SEO off site

Het begon bij...

Mijn eerste jaar waar ik als ondernemer websites maakte voor klanten en waar ik 1 mocht webshop maken. Ik krijg veel meer energie van het starten en onderhouden van webshops dan dat gold voor websites. 
Toen ik in aanraking kwam met de High Ticket Dropshipping Academy van Joshua kaats was ik om. Ik wil andere ondernemers helpen om zijn of haar webshop zo succesvol mogelijk te maken. Ik heb de inhoud en community van de cursus gebruikt om mijn eigen skills en kennis te verbeteren. 

Hollands Online Header 2048x1368 1

Hoe ik je kan helpen

Algemene Webshop

Ik help gemotiveerde webshop eigenaren met het behalen van online succes. Ik help je met het bedenken, ontwerpen, realiseren en uitvoeren van je webshop. Ik maak gebruik van conversiegerichte thema's en strategieën.

Dropshipping Webshop

Ik help gemotiveerde dropshippers met het behalen van online succes. Ik help je met het bedenken, ontwerpen, realiseren en uitvoeren van je webshop. Ik maak gebruik van conversiegerichte thema's en strategieën.

Webshop Keurmerk

Ik help je met installeren en optimaliseren van het Webwinkelkeur keurmerk. Een combinatie van een keurmerk en reviews geven je webshop 15% meer conversie. Verzamel automatisch reviews die je conversie boosten.

Google Shopping

Vind jij het lastig om te adverteren met Google Shopping advertenties en behaal je niet het gewenste resultaat? Ik neem dit volledig voor je uit handen! Ik test producten en schaal die vervolgens voor jou op. Ik hou je wekelijks op de hoogte.

Google Branding & Remarketing

Verkoop je duurdere producten en hebben klanten een lange aankooptijd nodig? En heb je bezoekers die nooit meer terugkomen naar je website? Haal deze warme bezoekers terug met branding en remarketing campagnes.

Conversie 1 op 1 Coaching

Behaal jij nog niet het gewenste resultaat met je webshop? Plan dan een 1 op 1 coaching in! In 1 uur kijken wij samen waar jouw webshop voor conversie geoptimaliseerd kan worden. Ontvang tips en tricks die je gelijk kan toepassen.

Conversie Videoreview

Behaal jij nog niet het gewenste resultaat met je webshop? Maak dan gebruik van de Conversie Videoreview. Je ontvangt een videoreview van je webshop met daarin conversie verhogende tips en technieken. Wil je na het ontvangen van de tips de conversie optimalisatie uitbesteden? Dat is mogelijk!