15% meer conversie met een webshop keurmerk

Hollands Online

Ik zorg voor optimaal resultaat

Jouw doelstellingen zijn mijn doelstellingen, daarom zorg ik dat elke klant optimaal resultaat behaalt. Maximale inzet met optimaal resultaat.

Ik werk met bewezen strategieën

Hollands Online heeft een bewezen resultaatgerichte strategie ontwikkeld waar ik mijn klanten mee help om online meer te verkopen.

Ik creëer een sterke merkidentiteit

Succesvol ondernemen gaat samen met een lange termijn strategie. Ik help jou met het bedenken en realiseren van een sterke merkidentiteit.

Conversiestijging middels keurmerk én reviews

Consumenten worden bewust en onbewust beïnvloed door een webshop keurmerk. Webwinkelkeur meet gemiddeld een conversiestijging van 15%. De daadwerkelijke conversiestijging is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals de branche, integratie van het keurmerk, de plaatsing en de huidige conversie van de webshop. 

Naast de reguliere reviews op de productpagina, maak je met Webwinkelkeur gebruik van reviews in Google en toon je met zekerheidsbadges meer vertrouwen en informatie uit. 

Met het ingebouwde reviewsysteem van Webwinkelkeur verzamel je automatisch reviews. Deze reviews komen terug in Google zoekresultaten, op je Webwinkelkeurpagina en is te zien in je widget. Door de verschillende plaatsingen krijg je dus een hogere conversie!

Hollands Online SEO off site

Het begon bij...

Mijn eerste jaar waar ik als ondernemer websites maakte voor klanten en waar ik 1 mocht webshop maken. Ik krijg veel meer energie van het starten en onderhouden van webshops dan dat gold voor websites. 
Toen ik in aanraking kwam met de High Ticket Dropshipping Academy van Joshua kaats was ik om. Ik wil andere ondernemers helpen om zijn of haar webshop zo succesvol mogelijk te maken. Ik heb de inhoud en community van de cursus gebruikt om mijn eigen skills en kennis te verbeteren. 

Hollands Online Header 2048x1368 1

Start direct met je conversie verhogende keurmerk!

Webwinkelkeur keurmerk

Ik help je met installeren en optimaliseren van het Webwinkelkeur keurmerk. Een combinatie van een keurmerk en reviews geven je webshop aantoonbaar 15% meer conversie. Verzamel automatisch reviews die je conversie boosten.
75
  • Snel goedgekeurd
  • Plaatsing van widget
  • Eigen ledenpagina optimaliseren
  • Instellen automatische reviews
  • Inclusief benodigde webshop documenten
  • 100% tevredenheidsgarantie